Servicii

Consiliere creștină

Consilierea creștină implică și latura spirituală a omului, relaționându-se și față de divinitate. Prin consilierea creștină se dorește ca persoană consiliată să ajungă la maturitate spirituală și să primească vindecarea și eliberarea din mâna lui Dumnezeu, Cel care o poate da deplin.  

Grupuri de suport

Este o metodă terapeutică în care mai multe persoane (5-10 persoane) se întâlnesc săptămânal sub îndrumarea unui psiholog/consilier pentru a discuta despre anumite probleme comune participanților, cum ar fi: violența domestica, violența fizică, sexuală, divorț, adicții, avort, depresie/anxietate. 

Psihoterapie

Psihoterapia este un domeniu interdisciplinar situat la granița dintre medicină și psihologie. Psihoterapia este o modalitate de tratament deliberat și planificat având ca scop reducerea sau eliminarea unor simptome, tulburări mentale sau stări de suferința psihosociale sau psihosomatice și comportamente disfunctionale. 

Consiliere online

Consilierea/Psihoterapia se poate desfășura atât în cabinetul psihologului/consilierului cât și la telefon sau online.

Echipare

Echiparea include cursuri de grup  de scurtă durată (2-5 întâlniri) prin care se dorește echiparea pe diferite domenii, cum ar fi: spiritual, solidificarea credinței, dezvoltare personală, managementul timpului și altele. Aceste cursuri vor fi anunțate în secțiunea Evenimente

Consiliere psihologică

Consilierea psihologică este o intervenție care se adresează persoanelor aflate în situație de criză sau în impas în ceea ce privește rezolvarea unor situații din viața personală sau profesională.